Välkommen till Alfa Solskydd AB - Vi är experter på solskydd!

  • Telefon
    08 - 749 20 38

  • E-post
    info@alfasolskydd.com

Invändigt Solskydd

Plisségardinen

Plisségardinen ger full kontroll över ljusinsläpp samtidigt som den har utmärkta isolerande egenskaper, vilket spar energi och ger en behaglig temperatur inomhus. Det stora urvalet färger och strukturer, med samtliga detaljer i matchande nyanser, ger Dig obegränsade möjligheter att skapa din egen miljö precis som Du vill ha den.

Inredningsdetalj

Plisségardinen är ett praktiskt solskydd, men också en vacker inredningsdetalj i fönster eller som elegant skiljevägg. Plisségardinen är den del av inredningen där du kan låta den egna fantasin styra valet av färger och kvaliteter. Kombinationen, kvalitet, färg och funktion gör gardinen anpassningsbar i många olika miljöer. Plisségardinerna tillverkas i polyesterkvalitet, som är smutsavvisande och enkelt att rengöra.

Reflektera solvärme

Med hjälp av modern teknik appliceras en tunn isolerande aluminiumfilm på utsidan av tyget. Detta gör att hett solljus reflekteras på sommaren och att värmen bibehålls inomhus vintertid, utan att göra avkall på tygets smidighet.

Deko

En Deko plisségardin färgmatchar snöre, över- och underlist till väven. Deko betjänas med snördrag, till höger eller vänster, eller motor. En del vävar i Deko är efterbehandlade med Topar® Plus. En Deko plisségardin går att få frihängande, mellanglas och med wirestyrning till fönster upp till 75 graders lutning.

Plisséringen är 20 mm. Maximalbredd och -höjd varierar beroende på fönstertyp och om produkten betjänas med motor, likaså varierar maximalytan (m2). Dock har vävarna i Deko 190 respektive 220 cm i maxbredd utan skarv, beroende på vilken väv du väljer. Bredd över dessa mått levereras med lodrät skarv i bägge sidor.

Om ni har några frågor eler funderingar, skriv gärna till oss!