Välkommen till Alfa Solskydd AB - Vi är experter på solskydd!

  • Telefon
    08 - 749 20 38

  • E-post
    info@alfasolskydd.com

Invändigt Solskydd

Panelgardiner

Panelgardiner är en utmärkt dekorativ solavskärmningsprodukt, men de är också fina som rumsavdelare eller som ren väggdekoration.

Kirsch panelgardiner finns både i färdiga mått och som måttbeställda. Den måttbeställda panelgardinskollektionen är uppdelad i tre delar: mönstrade, enfärgade och mörkläggande & tekniska vävar och tillverkas av rullgardinsväv vilket gör att gardinen får ett snyggt fall och hänger rakt. Alla vävar i vår måttbeställda rullgardinskollektion går därför att beställa som måttbeställda panelgardiner. Dessutom finns en egen separat kollektion för enbart panelgardiner.

Kirsch måttbeställda panelgardiner betjänas med snördrag eller handdrag. Snördrag innebär att panelerna är sammankopplade och följer varandra vid betjäning medan handdrag innebär att panelerna betjänas genom att dra i väven. Vid snörddragsbetjäning väljer du om du i fråndraget läge vill parkera panelgardinerna på ena sidan eller på båda sidorna. Dragstång och magnethandtag finns som tillbehör till handdragen betjäning. Det finns också ett antal olika färger och bredder på dekorativa lister du kan välja som tillbehör. Du väljer själv hur många och vart de ska placeras. Välj mellan aluminiumlist i 20 mm eller 50 mm lister i aluminium, svart, vit, natur och äkta valnöt eller ek.

Minimibredd per panelgardin är 25 cm och maximalbredd är 120 cm. Maximalhöjd per panelgardin är 350 cm. Panelskenan har mellan två till fem spår och går nästintill att få hur bred som helst. Panelskenan finns i vit eller aluminium. Mer om detta läser du under panelskena.

Parade panelgardiner

Parade panelgardiner finns i ett färdigt mått på 60 cm. Panelgardinerna är vita och du väljer om du vill ha ek- eller valnötslister. Parade panelgardiner manövereras med handdrag eller dragstav. Mer om detta läser du under Parade panelskena.

Om ni har några frågor eler funderingar, skriv gärna till oss!