Välkommen till Alfa Solskydd AB - Vi är experter på solskydd!

  • Telefon
    08 - 749 20 38

  • E-post
    info@alfasolskydd.com

Invändigt Solskydd

Rollienner

Mellanglasrullgardiner

Rollienne är ett sol- och insynsskydd med specialvävar som finns i många färger och mönster.

Rolliennens väv är specialbehandlad för att stå emot smuts och damm, vilket betyder att den är lättskött och har lång livslängd. Monteringen är enkel att utföra, vilket betyder att man inte behöver vara fackman för att klara av det. Rollienne finns både för montering mellan glasen och för frihängande montering.

Rollienner – mellanglasgardin

Rollienne mellanglasgardin är lätt att montera. Fästbeslagen är av ungefär samma typ som används till persienner. Regleras upp och ned med en kulkedja. Minsta glasavstand 30 mm. Rollienne – frihängande utan kassett monteras på fönsterkarm eller i nischens tak, med beslag för vägg/tak oberoende av dragsida. Regleras upp och ned med en kulkedja. Rollienne – frihängande med kassett monteras på fönsterkarm eller i nisch. Regleras upp och ned med en kulkedja.

Rollienner – mörkläggningsridå

Mellanglasgardin med kassett, sido- och underkanal i aluminium. Regleras upp och ned med en kulkedja. Minsta glasavstand 40 mm. Denna ridå kan även levereras för manövrering nerifrån och upp. Då med mekaniskt gardinrör som styrs med draglina. Garduenne – sol- och insynsskydd Linstyrd mellanglas- eller frihängande gardin som manövreras nerifrån och upp. Vid mellanglasmontering rekommenderas täcklister av PVC-plast. Speciellt lämpad för montering i lutande fönster, t ex. takfönster.

Om ni har några frågor eler funderingar, skriv gärna till oss!